Valerie nu al in de penarie
Door: Valerie
06 Februari 2005 | Tsjechische Republiek, Brno
Ik ga zo lekker lunchen en misschien de stad maar eens bekijken!
Liefs Valerie
06 Februari 2005 - 12:12
Lisa:
Hee valllebal! Wat een onwijze pech! Hoop dat het vanaf nu wat soepeler gaat! We missen je nu al op de springweg... kus -
06 Februari 2005 - 13:19
Maud:
Wat een pech!! Ook jammer dat ik geen afscheid heb kunnen nemen! Wat ik je adres, stuur ik de gala foto op!! x maud -
06 Februari 2005 - 13:56
Ankie:
Wow...das echt heel erg rot...Moet jou weer overkomen...Hopelijk verlopen de komende dagen iets positiever. Succes en veel plezier! X -
06 Februari 2005 - 17:52
Job Jan:
Jezus, wat verschrikkelijk balen! Gelukkig kan het van nu af aan alleen nog maar beter gaan!
Zet je er snel overheen.
Ciao -
06 Februari 2005 - 18:50
Hes:
liefje toch..dat moet jou dan ook weer net overkomen..gatver zeg...is het die oranje tas? hoop dat verder alles goed met je gaat!
kussies -
07 Februari 2005 - 10:36
Annemiek:
Lekkere binnenkomer zeg! Ik hoop dat je inmiddels al wel wat leukere ervaringen hebt met die Tjechen! Heel veel succes en vooral veel plezier! Kus -
07 Februari 2005 - 10:36
Annemiek: